E-shop
Hibernal 2018 - polosuché
Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosuché. Jde o rezistentní odrůdu vznikla křížením odrůd Siebel x Ryzlink rýnský. Víno má žlutozelenou barvu. Vůně je výrazná po zralé hrušce a meruňce. Chuť je bohatá, ovocitá, lehce kořeněná s minerálními tóny. Doporučujeme podávat při teplotě 10-12 ºC. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Chardonnay 2018 - polosladké
Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosladké. Víno má nazlátou barvu se zelenými odlesky. Vůně je plná, výrazná po čerstvých hroznech s lískovými ořechy. V chuti je bohaté s tóny po tropickém ovoci s příjemnou kyselinkou a zbytkovým cukrem. Doporučujeme podávat k rybám, mořským specialitám a drůbežímu masu. Podávejte při teplotě 10-12 ºC. Vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Aurelius 2018 - suché
Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr suché. Víno má světle zelenozlatou barvu. Aroma je štavnaté, ovocné po letním zeleném jablíčku. Chuť je plná, lehce kořeněná s příjemnou osvěžující kyselinkou. Podávejte při teplotě 10-12 ºC. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Souvignier gris 2017 - polosladké
Jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů, panenská sklizeň. Jde o rezistentní odrůdu, vznikla křížením odrůd Cabernet Sauvignon x Bronner. Víno má krásnou žlutozlatou barvu. Vůně je výrazná po černém rybízu a mangu. V chuti je plné, kulaté, jemně kořeněné s dlouhou perzistencí. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Muscaris 2017 - polosladké
Jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů. Jde o rezistentní odrůdu, vznikla křížením odrůd Solaris x Muškát žlutý. Vino má pěknou zelenožlutou barvu s výraznými zelenými odlesky. Ve vůni je velmi výrazné po tropickém ovoci podpořené muškátovým aroma. V chuti je plné, bohaté, příjemně sladěné s jemnou kyselinkou a zbytkovým cukrem. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Tramín červený 2017 - polosladké
Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosladké. Víno má žlutozlatou barvu. Ve vůni je svěží po čerstvých rozemletých hroznech a růžích. V chuti je bohaté, ovocité s jemně kořeněné. Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Pálava 2017 - polosladké
Jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů. Víno má krásnou žlutozlatou barvu. V chuti je plné, ovocité, lehce kořeněné. V chuti je bohaté, sladší s ovocným charakterem a pěknou kyselinkou. Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu, sýrům a dezertům. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Johanniter 2016 - polosladké
Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosladké, panenská sklizeň. Jde o rezestetní odrůdu, vznikla křížením odrůd Ryzlink rýnský x Seyve-Villard x Rulandské šedé x Chrupka. Barva vína je zelenožlutá. Aromatické polosladké víno s tóny citrusů, meruněk, grepu a jemného lučního medu. Elegantní chuť s dlouhou harmonickou dochutí. Podávejte při teplotě 10-12 ºC. Vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Tramín červený 2016 - polosladké
Jakostní víno s přívlastkem pozdní sběr polosladké. Víno má žlutozlatou barvu. Vůně je velmi čistá a jemná. Najdeme v ní květinové a kořenité aromata s prvkem růže a zralých citrusových plodů. Chuť je svěží a ovocná s medovými tóny. Víno je příjemně pitelné a harmonické. Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Pálava 2016 - polosladké - Svidrunk
Jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů. Víno má krásnou žlutozlatou barvu. Vůně je výrazná po čerstvých hroznech s medovými tóny. Chuť je bohatá, květnatá, kořenitá s příjemným sladkým extraktem. Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu, sýrům a dezertům. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Pálava 2016 - polosladké - Sonberk
Jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů. Víno má krásnou žlutozlatou barvu s zelenkavými odlesky. Vůně je plná, ovocitá po citrusech a květech růží. Chuť je vyvážená, ovocitá, doplněná kořeněnými tóny s příjemný zbytkovým cukrem. Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu, sýrům a dezertům. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.
Pálava 2015 - sladké
Jakostní víno s přívlastkem výběr z hroznů. V chuti je plné, ovocité, lehce kořeněné. V chuti je bohaté, sladší s ovocným charakterem a pěknou kyselinkou. Doporučujeme podávat ke kuřecímu masu, sýrům a dezertům. Podávejte při teplotě 10-12°C. Víno bylo vyrobeno z hroznů vlastní produkce.